Skip to content

E rendesishme :: ky esht demo website per te pare cmimet dhe modelet , pas 1 rezervimi ju lutem kontaktoni stafin per konfirmim

zyra ne aeroport Teresa Car rental 
makina me qera rinas
zyra ne aeroport

Rreth nesh!

Makina me qera Rinas Teresa car rental

me nje eksperience 7 vjecare ne fushen e dhenies se makinave me qera , me operim ne aeroport , rinas, tirane , durres, esht e pranishme per ju me nje flote prej me shum se 150 makina dhe me nje staff te kualifikuar per sherbimin ndaj klientit! , tek ne do te gjeni modele nda me te ndryshmet

rregullat

3 vjet patent

26 vjec mosha minimale

important : not contacting whatsup team means your reservation is invalid